Hírek

Üvöltés Kuckó Klub a Ligneumban

Dr. Kiss Tamás „Kulturális értékeink elherdálásáról, avagy; “mennyit ér” ma Paul Gauguin és Virginia Woolf?” Vetített-képes előadás, karibi zenékkel, a „Mrs Dallovay”, továbbá Gaugun életéről szóló filmekből részletek bemutatásával. Közreműködik: Kuzsner Péter – zongoraművész. Dr. Kiss Tamás: “Kutatásaim átfogó célja … Continued


Dr. Kiss Tamás

„Kulturális értékeink elherdálásáról, avagy; “mennyit ér” ma Paul Gauguin és Virginia Woolf?”

Vetített-képes előadás, karibi zenékkel, a „Mrs Dallovay”, továbbá Gaugun életéről szóló filmekből részletek bemutatásával.

Közreműködik: Kuzsner Péter – zongoraművész.

Dr. Kiss Tamás:

“Kutatásaim átfogó célja volt, egy korszerű interdiszciplináris gondolkodásmód és oktatási módszer kifejlesztése, melynek során, a természet-, és bölcsésztudományok, a filozófiai gondolkodás síkján kapcsolódnak egymáshoz.”

Az UpanisadJazz Ensemble, az Üvöltés Társulat és Dr. Morvay Frigyessel, az Új Elmélyedés folyóirat alapítója. Filozófus, biológus, zeneszerző, író, festő, a filó-art műfaj megteremtője, a

„biofunkcionális filozófia” elméletének, és az „interaktív ego-térkép” módszerének kidolgozója, több filozófiai könyv, dráma és verseskötet, továbbá számtalan tudományos dolgozat szerzője.