Hírek

ZuzmóKa gyermekprogramok

2015.03.10

ZuzmóKa gyermekprogramok


Az egy éven át tartó ZuzmóKa gyermekprogramjaink önkéntesek segítségével valósulnak meg. A foglalkozásokon 4-16 éves gyerekek játékosan, interaktív módon ismerkedhetnek meg természeti környezetünk csodáival, az erdei életközösségekkel, természetvédelemmel és a fatermékek világával. A programokra hátrányos helyzetű, sajátos nevelési igényű és fogyatékossággal élő gyermekeket is várunk. Az önkéntesek speciális, a Faipari Tudományos Alapítvány szakértői által kidolgozott, környezettudatot formáló fejlesztő programokon túl, saját élettapasztalatukat, hagyományaikat, szakmájuk sajátosságait is bemutatják majd a gyerekeknek.

 

Jelentkezz önkéntesnek!

Minden korosztályból várjuk gyermekszerető, természet-és környezetbarát megoldások iránt érdeklődők jelentkezését önkéntes segítőnek!

Sok érdekes kalandban lehet része annak, aki segít a 4-16 éves gyerekeknek:

-a különböző kézműves technikák megismerésében, miközben önmaga is szert tehet egy kis gyakorlatra ezen a területeken (pl. nemezelés, falemez játékok készítése, bőrözés, szövés, papírmerítés, agyagozás, csuhéfonás)

-sokszínű foglalkoztató programokon (fafelismerés a Botanikus kertben, makett falu- és város hulladékból, faház életre keltése, szén körforgás, ökolábnyom, stb.)

 
További információ:

zuzmoka.hu

Kéry Magdolna
szakmai vezető
+3670 406 5201
kerym@repcenet.hu

Kovátsné Stenger Mónika
önkéntesek koordinátora
+3630 530 4668
didaxis@consultant.com